Recensies over mij

Het is mogelijk om een reactie achter te laten op mijn website. Hiervoor heb ik een gastenboek / recensie-pagina welk bedoeld is voor feedback. Ik waardeer een goede reactie. Recensies zijn bedoeld voor ervaringen of complimenten naar mij toe of over mijn nieuwe website. Als je een boeking wilt plaatsen is hiervoor de pagina met boekingen. Je vind de meest recente reacties onderop deze pagina. Het plaatsen van een reactie kan rechtsonderin via het bestemde vakje voor het plaatsen van een bericht. Wil je liever een persoonlijke reactie schrijven?

Dat kan onder de pagina contact. In de regel reageer ik al binnen 24 uur op je schriftelijk verzoek. Veel plezier met het schrijven van een reactie op mijn persoonlijke recensie pagina.

Het plaatsen van beledigende berichten is niet toegestaan en kan toegang tot de website worden ontzegd.

Bekijk mijn recensies

We hebben nog geen reacties!
Recensies / gastenboek

Deel je ervaring met anderen

Ervaring delen recensies

Maak gebruik van mijn recensie formulier indien je een eerdere ervaring met mij hebt beleefd. Ook kan je het gebruiken om een reactie over mij of mijn website achter te laten. Reacties die aanstootgevend zijn kunnen worden geweerd en toegang tot de website worden ontzegd.

Schrijf een reactie

Naam:

Welke dag is het vandaag:

Bericht: (Max. 1000 karakters)


© 2018 Vera delightfull | Official website